lp_fogpotlas-header

Ne hagyja, hogy fogai tönkre menjenek! Ha már a tömés és a betét nem oldja meg a problémát, rendelőnkben élethű, természetes hatású fogpótlások közül választhat.

Kérdése van? Időpontot kérne személyes konzultációra? Adja meg telefonszámát, és örömmel visszahívjuk!


  Koronák és hidak

  A nagy kiterjedésű szuvasodással vagy töméssel rendelkező fogakat, trauma által nagymértékben sérült fogakat, gyökérkezelt fogakat, illetve zománc vagy dentin fejlődési rendellenességben szenvedő fogakat szükséges koronázni.

  » Fémkerámia korona

  Nikkelmentes fémre vagy aranyra égetett, kerámiával leplezett korona. Igen tartós, ám esztétika tekintetében elmarad a cirkon koronától, mivel gyengébb a fényáteresztő képessége.

  Ceramic dental implants on gypsum layout close-up

  » Cirkon korona

  Ez ma a legmodernebb megoldás az élethű fogpótlás készítésére. A cirkonium-dioxid alapanyag biokompatibilis, 100 % allergiamentes, teljesen fémmentes. CAD/CAM technológiával készül, mely ezred milliméter pontos, számítógép vezérelt technológiát jelent, így garantált a pontosság és a kényelem (precizitás).

  A fogíny visszahúzódásával a fémkerámia korona esetén látható szürke csík (mely a fémkerámia korona széli része) teljesen elkerülhető cirkónium korona esetén.

  cirkon_korona

   

  Hogyan készülnek a koronák, hidak?

  1. alkalom/ülés: Az eredeti kiindulási állapotot lenyomatokkal, illetve fotók készítésével rögzítjük, dokumentáljuk. Érzéstelenítésben lecsiszoljuk a fogakat, precíziós lenyomatot veszünk, majd fogtechnikusunkkal közösen kiválasztjuk/meghatározzuk a leendő fogpótlás színét.

  Ideiglenes koronával látjuk el a lecsiszolt fogakat, hogy pácienseink bátran tudjanak enni, inni és mosolyogni.

  1. alkalom/ülés (1 hét múlva): Az elkészült fogművet behelyezzük a szájba, ellenőrizzük a pontos illeszkedést, a széli záródást, magasságot és esztétikát. Az esetleges szükséges korrekciót fogtechnikai laborunk 3 óra alatt elvégzi, és még aznap rögzítjük az új fogpótlást.

  Kik végzik rendelőnkben a protetikai kezeléseket?

  Dr. Illés Anikó

  konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

  Specialitása: esztétikai fogászat, fogpótlások


  Keressen fel minket bátran részletes ajánlatért!

  ajanlatkeres