Dr. Illés Anikó

Esztétikai specialista

Dr. Illés Anikó fogszakorvos vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2004-ben. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámat 2007-ben szereztem. Fogászatokon és klinikákon szerzett tíz éves tapasztalatommal elérkezettnek láttam az időt, hogy saját rendelőt nyissak.

Gyerekkoromban egy fogászati kezelés megváltoztatta az egész életemet, ugyanis utána döntöttem el, hogy fogorvos leszek. Sikerült megvalósítanom a célomat, önmagamat. Elmondhatom, hogy azok közé tartozom, akik azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek.

A fogászat számomra nem pusztán a fogakról szól, hanem az emberről. Tudom, hogy sokan feszélyezve érzik magukat egy fogorvosi székben, emiatt első perctől kezdve arra törekszem, hogy oldott hangulatú és fájdalommentes legyen a kezelésük, mindezt egy kiválóan felszerelt rendelőben, magasan képzett szakemberekkel együtt valósítom meg.

Nálam minden páciens a kifogástalan fogorvosi és fogtechnikai munka mellett megkapja a számára szükséges időt és figyelmet. Egy kedves mosoly és egy barátságos szó, kezdete lehet egy jó orvos–beteg kapcsolatnak, hiszen az őszinte, szép mosolynak mindig a bizalom az alapja.

SzakképesítéseimRendelőnk az alábbi kényelmi szolgáltatásokat nyújtjaFree
Wifi


Nespresso
Kávézó Sarok


Bankkártyás
Fizetés