• Kezelések

  ikon-szajhigienia-2

  Szájhigiénia, prevenció

  Vizsgálatokkal bizonyították, hogy az otthoni szájápolási eszközök, mint a fogkefe, fogselyem, fogköztisztító kefe (intedentális kefe) rendszeres, szakszerű használata mellett is a lepedék maximum 70-90%-a távolítható el. Ezért is fontos a rendszeres (általában hathavonta, de egyénileg meghatározott időközönként) professzionális szájhigiénés kezelés elvégzése.

  Részletekért kattintson!

  ikon-fogmegtarto

  Fogmegtartó kezelések

  A fogszuvasodás világszerte népbetegség, melyet a szénhidrát (cukor, fruktóz, glükóz) lebontása közben savat képező baktériumok okoznak. Ez a sav a szájüregben csökkenti a kémhatást, s így a fogak felszínét alkotó zománcréteg demineralizálódik (kezdeti fogszuvasodás). A fogszuvasodás elhelyezkedésétől és mértékétől függően különböző eljárások léteznek a fog funkcionális és esztétikai helyreállítására.

  Részletekért kattintson!

  tömésbetét (inlay)gyökérkezelés

  ikon-fogpotlas

  Fogpótlások

  Ne hagyja, hogy fogai tönkre menjenek!

  Ha már a tömés és a betét nem oldja meg a problémát, rendelőnkben élethű, természetes hatású fogpótlások közül választhat.

  Részletekért kattintson!

  ikon-szajsebeszet

  Szájsebészeti beavatkozás

  Rendelőnkben végzett szájsebészeti szolgáltatásaink: foghúzás • foghúzás sebészeti feltárásban • bölcsességfogak eltávolítása • foggyökerek eltávolítása • gyökércsúcs eltávolítás (gyökércsúcs resectio) • ciszta eltávolítása • arcüreg emelés • arcüreg zárás • csontpótló műtétek • implantátum beültetés

  Részletekért kattintson!

  ikon-implant-2

  Implantológia

  Az implantátumok titániumból készült mesterséges foggyökerek, melyeket a fogorvos szájsebészeti eljárással a csontba helyez. Ezzel a biokompatibilis mesterséges foggyökérrel a gyógyulási idő letelte után stabilitásában és terhelhetőségében a  saját fogaihoz leginkább hasonlító fogpótlás kerül. Mintha csak a saját erős és egészséges fogait kapná vissza.

  Részletekért kattintson!

  ikon-gyermekfogaszat

  Gyermekfogászat

  A gyermekfogászatnak sokkal nagyobb jelentősége van, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen ezek a kezelések, a kisgyermeket ért benyomások egy életre meghatározóak. Rendelőnkben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a kicsik kezelésére. Kezdjen el Ön is időben gondoskodni gyermeke fogairól!

  Részletekért kattintson!

  ikon-kismama

  Kismama fogászat

  A terhesség az egész testre kihat és a hormonális változások hatással vannak a fogakra, az ínyre, a fog tartószerkezetére is. Nagyon fontos az első és harmadik trimeszterben a fogászati ellenőrzés: a legjobb, ha már fogantatáskor ép fogazata, gyulladásmentes ínye és fogágya, egészséges szájflórája van az édesanyának.

  Részletekért kattintson!

  ikon-fogfeherites

  Fogfehérítés

  Rendelőnkben kétféle fogfehérítést ajánlunk, így Ön választhat, hogy ránk bízza a tökéletes mosolyát, vagy otthoni változatot kér.

  Részletekért kattintson!